Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat is er aan de hand als je elke dag moet huilen en midden in de nacht wakker wordt?

Ik ben sinds zaterdag heel emotioneel ik moet heel veel huilen. Het huilen is niet door muziek en films het is gewoon heel op een moment dat ik het even niet verwacht en het maakt me ook een beetje bang.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan is er vast iets gebeurd in het verleden dat heel recent weer in jouw herinnering terug is gekomen. Je bent hier emotioneel door en uit dat door veel te huilen. Je weet niet hoe het komt, maar mogelijk denk je ergens aan en pats daar zijn die herinneringen weer met al die bijbehorende tranen. Je hoeft hier niet bang voor te zijn, al is het handiger als je het onder controle kunt krijgen. Het is niet zo fijn om waar dan ook bv op school/straat/werk ineens in huilen uit te barsten. Probeer je gedachten daarom een beetje te sturen. Denk op zo'n moment aan een happy tijd waar je het erg naar je zin had. Als je dat oefent, Anne, kan het je zeker helpen. Succes hoor! Toegevoegd na 12 uur: Als dit gevoel met de tranen blijft aanhouden, is het verstandig om een afspraak bij de huisarts te maken. Laat je onderzoeken en vertel wat je nu hier geschreven hebt.

ik heb een tijdje geleden ook in een periode gezeten waarin ik de hele tijd down was, ik had geen puf om ook maar een glas water te pakken. ik bleef bijna elke dag ziek thuis, dus heb ik me laten bloedprikken. een week of 2 later kreeg ik de uitslag en bleek het dat ik vitamine b12 tekort heb +bloedarmoede (ijzertekort) en dat ik in die periode ook nog eens ziekte van Pfeiffer had, ik heb nu allemaal medicatie gekregen en ben nu helemaal weer op het goede pad. Ik hoop dat je hier wat aan gehad hebt, misschien is het handig om binnenkort even naar de huisarts te gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100