Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Mag ik in bad na 2 weken hechting van borstvergroting?

Ik heb twee weken geleden een borstvergroting laten uitvoeren en gisteren zijn de pleisters eraf gehaald en de knoopjes van de hechtingen eraf geknipt.
Nu mocht ik weer douche maar ik vraag me ook af of ik dan ook in bad mag?
Of worden de wonden hier te week van?

Ik heb foto's toegevoegd van hoe de wond er nu uit ziet aan beide kanten, hij zit precies onderin de plooi van me borst.

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij de een geneest het sneller dan bij de ander, toch is het beter geen risico te nemen. Ook al lijken de wonden dicht, de korsten zijn er nog en deze kunnen verweken, waardoor je gevaar loopt: Niet Doen Dus! :) Douchen is inderdaad anders dan baden, duidelijk, was baden bedoeld, was het wel vermeld door de arts. Geplaatst January 24, 2016 Ik heb te horen gekregen, niet zwemmen, niet in bad, geen sauna tot 6 weken na je operatie. Ik hou mij hier wel aan. Beter het zekere voor het onzekere! https://www.borstenforum.com/topic/1291-in-badzwemmen/

Bronnen:
https://www.bergmanclinics.nl/uiterlijk-en...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100