Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe voelt het als je een arm of been breekt ?

Dit vraag ik me al een tijdje af

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is geen fijn gevoel. Ik ben zelf een jaar of 10 geleden van mijn fiets gevallen (ijzel was de boosdoener) er ben toen op mijn linkerenkel terecht gekomen. Ik kan me een harde val herinneren en daarna een heet snijdend gevoel wat een soort van explodeerde in mijn enkel. Pijn is natuurlijk wel heel subjectief, maar dat je er niets van merkt lijkt me sterk :-)

Ik heb meerdere keren wat gebroken en elke keer voelde het anders. Ik heb zelfs 3 weken door "gelopen" met een gebroken vinger. Omdat ik m nog kon bewegen dacht ik dat ie niet gebroken was. Pijnbleef dus na 3 weken een foto en toch gebroken. Mijn neus breken was misschien het pijnlijkst maar wel het snelst over. De andere breuken waren ook verschillend. Onee, het zetten van mijn pols was wel erg pijnlijk, misschien wel meer dan mijn neus toen.