Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

is mijn vinger gekneusd ?

Hallo allemaal. Ik ben 14 jaar. En ik bijt nagels. Ik heb vanmiddag mijn wijsvinger tussen de deur gehad. Het bloede ontzettend toen het gebeurde ik kon hem niet meer bewegen hij deed echt heel erg veel pijn heel veel steken en maar was niet bij de klink nee aan die zijkant. Pff.. het is gebeurt op mijn nagelriem en ben nu een paar uur verder maar het bloed nog steeds en er komt ook vocht uit kan iemand mjj helpen hiermee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je vinger kan gekneusd zijn door tussen de deur te komen, zeker aan de scharnierkant kan dat heel hard knellen. Daar kan niemand iets aan doen, dat gaat op den deur vanzelf weer over. Om het bloeden te stoppen moet je het goed verbinden, en als er behalve bloed ook pus uitkomt ook goed ontsmetten. Als je dat niet zelf kunt en niet iemand in de buurt hebt (ouders, buurvrouw?) die je daarbij kan helpen, dan ga je even naar de huisartsenpost.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100