Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

wat kan ik nog doen aan mijn achillespeesblessure?

Ik ben 16 jaar en heb al jaren last van een achillespeesblessure. Ik zit op korfbal. Sinds ik kon lopen liep ik op mijn tenen. Sinds vorig jaar dat ook niet meer. M'n blessure is er altijd wel maar de ene keer kan ik amper lopen en de andere keer kan ik alles doen (met lichte pijn). Ik ben altijd door gegaan met korfballen waardoor ik mijn pijngrens denk ik erg hoog heb laten komen als het gaat om mijn achillespees. Nu ben ik eigenlijk helemaal klaar met die achillespees (meestal m'n linker erger dan de rechter) en wil ik er helemaal vanaf zijn. Nu heb ik al voor m'n gevoel alles geprobeerd; fysio, shockwave, sportmasseur, gelhakjes, speciale zolen, dagelijks oprekken en ga maar verder. Nu is mijmeraar dus wat ik nog kan doen om voor eens en altijd van deze blessure verlost te zijn?

Toegevoegd na 1 minuut:
Mijmeraar= mijn vraag

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb zelf voor een aantal blessures veel gehad aan ergotherapie. Er is vaak een onbewust aantal bewegingen die je maakt die de blessure in stand kunnen houden. Een ergonoom kan je hierop wijzen en vertellen hoe je dingen anders kunt doen. Maar als herstel kan ik medische lasertherapie van harte aanbevelen. Op de Mirabelweg in Eindhoven zit een arts die o.a. deze therapie geeft. Niet verwarren met lasertherapie voor ontharen e.d. Er wordt een ander apparaat voor gebruikt. Je moet ook arts zijn om deze therapie te mogen geven. Heel veel beterschap!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100