Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

heftige keelpijn na operatie is dit normaal?

Dag,
Ik ben woensdag 11februari geopereerd. Ik heb nu nog altijd keelpijn. Is dit nog normaal. De eerste dag had ik er niet echt last van maar ik kon wel totaal niet goed slikken. dit is eigenlijk ook nog altijd niet verbeterd. Deze pijn is nog niet verbeterd. Ik vroeg me af of dit evt kan komen omdat ik heel onrustig was toen ik ontwaakte en naar mijn gevoel waren ze die buis er nog aan het uit halen. Ik kon mijn lichaam op dat moment ook nog niet echt onder controle houden.

Mijn 2de vraag is of het normaal is dat ik nog altijd na een korte inspanning heel moe ben en soms de hele dag niets meer kan doen waar ik me moet goed op concentreren. Ik ben ook nog altijd heel erg vergeetachtig ik vergeet heel rap dingen die ik moet doen die mijn mama mij gevraagd heeft of wat ze gezegd heeft.

Weet jij het antwoord?

/2500

De keelpijn kan inderdaad van het intuberen zijn. Als het erg lang aan blijft houden zou ik wel een dokter bellen. De narcose kan lang in je lichaam blijven. Sommige mensen houden wel een half jaar last van sneller vermoeid zijn bijvoorbeeld.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100