Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat kan je verwachten bij een operatie aan je voorhuid van de geslachtdeel van de man?

Wanneer de voorhuid niet over de eikel kan, moet je oefenen en niet forceren. maar wanneer dit ook niet mogelijk is moet je een operatie ondergaan. Zou iemand mij wat meer over die operatie kunnen vertellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is een besnijdenis, maar dan om medische redenen, en het komt meer voor dan je denkt. Het is in principe een kleine poliklinische ingreep (je hoeft dus niet in het ziekenhuis te overnachten) onder plaatselijke verdoving, Van de operatie zelf merk je niks, maar de eerste dagen zul je nog wel wat pijn hebben. Goed schoonhouden en niks forceren, dan is het met een paar dagen gepiept. |Het gevoel in de penis verandert overigens wel. De eikel heeft voortaan voortdurend contact met de kleding, en zal dus iets minder gevoelig worden. Dat hoeft echter niet per se nadelig te zijn. Normaliter blijft er nog voldoende huid om de schacht van de penis om comfortabelo te zijn.

Bronnen:
http://www.wellnesskliniek.com/nl/besnijde...

Dit is bij mijn zoon gedaan,er wordt een stukje voorhuid verwijderd en met hechtingen net onder de eikel vastgemaakt. Dit gebeurd onder algehele narcose.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100