Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Bonzende hoofdpijn op één plek bij opstaan of bukken. Wat kan dit zijn?

Ik heb nu al een week dat als ik opsta of buk mijn hoofd ter hoogte van mijn slaap (en iets daar boven) aan de linkerkant gaat bonzen. Wat kan dit zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het zou een voorhoofdsholteontsteking kunnen zijn. Maar ook iets anders. Daarom geldt maar één advies: bezoek de huisarts. Die heeft ervoor doorgeleerd.

Ik herken dit meteen. Het kan goed zijn dat je last hebt van migraine. Ik ervaar dit vaak achter mijn oog, op de plek bij de slaap dus. Wat je het beste kan doen hierbij is rusten in een donkere stille ruimte. Als je er langer last van hebt of vaker raadt ik je aan naar je arts te gaan. Deze kan medicijnen voor je aanvragen. Deze helpen erg goed alleen het is wel de grootste rommel dat er is.. Je mag er bijvoorbeeld al niet bij rijden.. Ik raadt je op de eerste plaats aan om naar je arts te gaan, deze kan precies zien wat je nodig hebt qua medicatie! Beterschap!

Mogelijke oorzaken. 1Ontstoken kies. 2Neusbijholte ontsteking. 3Voorhoofdholte ontsteking. 4Oorprobleem. 5Galprobleem. ( dan vooral rechts en/ of links bij of net boven de slaap) 6Te hoge bloeddruk 7Te veel stress. 8Te weinig water gedronken, vooral in combinatie met alcohol. 9Te kort aan zout, vooral bij erg warm weer. 10Te veel zonlicht gehad op het hoofd. Ik geef de voorkeur aan 5

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100