Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

verlies van eetlust met buikpijn als gevolg en veel dorst te hebben.. weet er iemand hoe dat kan?

sinds vorige donderdag heb ik een vele mindere eetllust dan voordien als ik eten ruik gaat met honger over of als ik eten zie eb ik geen honger meer of als ik 1 of 2 happen neem heb ik ook al genoeg. ik heb ook na 3 of 4 happen last van lichte buikpijn en ik heb ook soms het gevoel dat ik moet overgeven en soms moet ik zelfs kokhalsen. ik heb ook veel dorst ma ni meer dan anders, maar water kan er blijven ingaan. kan er iemand mij uitleggen hoe dit komt? of wa er zou schelen met mij? ben nogal ongerust :/

Weet jij het antwoord?

/2500

Deze klachten doen mij denken aan diabetes. Als je ook veel moet plassen zou ik morgen nog een afspraak maken met de dokter en je laten prikken op diabetes. Dan weet je het tenminste! Of zou het kunnen zijn dat je zwanger bent? In ieder geval zou ik zo spoedig mogelijk naar de dokter gaan, hij/zij kan dan dingen uitsluiten en eventueel doorverwijzen. Neem als je nog jong bent je moeder of een goede vriendin mee als je het eng vindt. Sterkte en beterschap!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100