Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat is er met mijn gehoor?

Ik heb nu al een maand ongeveer last van een probleem.
als ik wakker wordt dan zit mijn rechter oor dicht. ik hoor dan vrij weinig met die kant. Vaak dan gaat die weer open en hoor ik normaal na een tijdje. Maar vandaag dus even niet.....

En ik heb in de afgelopen maand al met wattenstaafjes gekeken, en dan blijkt er soms een rode kleur uit men oor te komen. lijkt me niet goed.

wat is verstandig om te doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Rode kleur? bedoel je dat je bloed, opgedroogd bloed uit je hoor haalt? Een wattenstaafje kan een gevaarlijk ding zijn als je er niet goed mee omgaat. Waarom een maand wachten als je ergens last van hebt... Wat je had kunnen doen is een beetje olie in je oor druppelen en het soepel krijgen en houden, want bij een dicht oor is het vaak oorsmeer dat in de weg zit, opgedroogd is en de vrije doorgang verhindert. Maar dat moet geen maand duren... in een week moet dat normaal gesproken verminderd zijn. Nu lijkt mij dat je even met de assistente van de huisarts belt en vraagt of je een afspraak moet maken of zoals gezegd, mij is dit gebeurd, eerst een paar dagen moet druppelen met olie, om het zacht te maken waarna vermoedelijk je oor door gespoten wordt. Ik ben geen arts dus bel eerst en vraag advies.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100