Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb nooit last van hoofdpijn, maar de laatste paar weken heb ik het bijna elke dag. Kan dit iets ergs zijn?

Ik heb al bijna drie weken lang hoofdpijn terwijl ik daarvoor echt bijna nooit hoofdpijn had. Het is een soort zeurende pijn op verschillende plekken. Kan het misschien iets ergs zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Laat je ogen eens meten. Misschien heb je een bril nodig. Stress kan spanning in de nek veroorzaken met uitstraling naar je hoofd. Wanneer je er niet uitkomt, ga dan gewoon naar de huisarts.

Ja dat kan, en nee dat hoeft niet. Ik denk eerder dat het onder nee valt, en dat je hoofdpijn hebt omdat je jezelf in een stress werkt, ofwel: je krijgt hoofdpijn van de gedachte dat het iets ergs is. Drink je wel genoeg water? te weinig vocht kan ook hoofdpijn geven. Verder als je het niet vertrouwt 2 dingen: 1 ga niet googlen want dan had je al lang dood moeten zijn bij een eenvoudige kater, en maak je jezelf alleen maar ongerust 2 ga naar de dokter

Weet dat je van te veel pijnstillers als paracetamol hoofdpijn kunt krijgen! Het te vaak slikken van dergelijke zelfzorgmedicijnen tegen hoofdpijn kan juist hoofdpijn als bijwerking geven. Kijk maar eens in de bijsluiter onder het kopje 'bijwerkingen'.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100