Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

waarom hoor ik op die ene bepaalde plek een piep?

Ik heb altijd een soort piep in mijn oor op een bepaalde plek. dit is voor een supermarkt wat naast een bakker staat en tegenover een snackbar. Ik vind het erg vreemd want ik ben de enige die last heeft van die piep.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is om jongeren die die piep horen te verdrijven. Alleen jongeren horen die piep. Als je iets ouder wordt "stompt" je gehoor voor hoge frequenties af. Behalve kennelijk bij jou. (Of je moet 16 zijn.)

Het zou goed kunnen dat ze daar een apparaat hebben hangen (De Mosquito) dat dat geluid maakt. Op sommige plaatsen worden wel eens apparaatjes opgehangen met een hoge pieptoon om zo hangjongeren te verjagen. Dit maakt een hoge pieptoon die over het algemeen door jongeren goed wordt gehoord en dus vervelend is. Soms kan het ook voor niet-jongeren vervelend zijn aangezien deze het geluid ook kunnen horen.

Bronnen:
http://www.hangjongerenweg.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100