Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat doet een pijn poli aan zenuwpijn (Pijn van een beklemde zenuw)?

Met voorrang ik volgende week naar de pijn poli.
Waarschijnlijk dat de pijn van een beklemde zenuw komt.
Wat doet de pijnpoli hieraan?

Alleen medicatie of ook opereren?
Verwijzen naar de juiste artsen?

4x dg 1000mg paracetamol
2x dg 100mg Tramadol retard
Zn mag ik nog capsule 3x 50 Tramadol bijpakken omdat de ibuprofen zijn gestopt.
Hielp niet

Zenuw in mijn been heup bekneld uitstraling naar mijn bovenbeen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is eigenlijk geheel aan de arts,hij zal je verhaal aanhoren en het bekijken. Aan de hand daarvan zal de arts beslissen,of er een operatie nodig is kan alleen de arts je vertellen. Wat medicatie betreft waren er 2 jaar geleden 3 optie's voor zover mij toen verteld is. Optie één was een medicijn dat ook tegen epilepsi gebruikt wordt. Optie twee was een anti depressiva die ook tegen zenuwpijn blijkt te helpen,deze heet Amitriplyline.[hielp bij mij heel goed] Optie drie is een injectie in de rug met pijnstilling,maar er zal best meer mogelijk zijn.

Bij mijn moeder hebben ze indertijd een blokkade aangebracht via een injectie laag in de ruggengraat. De pijnprikkel wordt dan niet meer doorgegeven aan het gevoel. Ze was pijnloos. Maar vraag me niet hoe het precies in elkaar stak, medisch gezien. Inderdaad in de pijnpolie, wat een heel bijzondere afdeling is. Ze kunnen daar heel goed luisteren en met je meedenken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100