Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Weet er iemand of de diagnose van een chiropractor betrouwbaar is?

Een tijdje terug naar een chiropractor geweest voor mjin nek en rug klachten. Scan gehad e.d . en ik ben me rot geschrokken van wat eruit kwam. Nu is het zo dat de 1 zegt dat het heus wel klopt en de ander zegt juist dat ze de boel overdrijven om geld in het laatje te krijgen. Wat is er waar en wat niet? Ik neem aan dat ieder mens wel rug en/of nek klachten heeft de 1 meer als de ander. Maar omdat ik toch wel klachten ervaar weet ik niet of het zinvol is mij door een chiropractor te laten behandelen omdat het maar tot een bepaald bedrag word vergoed en ik het dan later uit eigen zak moet betalen en dat is niet goedkoop zeker omdat ik een lange periode 2x per week moet langskomen en 1 behandeling al meer dan 50 euro kost en ik niet een hoog inkomen heb.

Toegevoegd na 7 minuten:
Mensen die hier een antwoord op weten weten wellicht ook wel het 1 en ander af van nek en rug klachten, dus mijn vraag hierover is kun je door nek en rug klachten last krijgen van je ogen? Dwz zicht is scherp maar ik zie een soort van misbanken voor mn ogen en vlekken en gevoelig voor licht. Geen migraine. Destijds bij een optometrist geweest die het had over dat mijn pupillen zich heel slecht af stellen en het opzich wel logisch is dat ik dan niet tegen licht kan enzo maar zou dat dan zijn te linken aan de klachten in mn nek en rug want geen flauw idee waar het dan wel vandaan kan komen, let wel, ik ben niet opzoek of bang voor een diagnose en als ik echt heel erg bezorgd was zou ik wel naar een arts stappen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100