Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Kan dit een kaakontsteking zijn?

Het begon weken geleden met hoofdpijn. Nu doen mijn kaken pijn en zwellen mijn wangen op. Beide oren zitten ook steeds dicht. Mijn holtes zijn schoon zou dit dan een kaakontsteking kunnen zijn? Temperatuur is 37,5 geen koorts dus. Wegens een andere aandoening zit ik aan de prednison (nu een week) ik weet dat je gezicht daar ook van kan opzwellen maar dat zou geen pijn moeten doen en dat gaat niet zo snel. Iemand een idee? Morgen ga ik uiteraard naar mijn huisarts.

Weet jij het antwoord?

/2500

•hevige en bonzende hoofdpijn boven of achter de ogen •drukkende pijn bij de holten (vooral bij het vooroverbuigen) •een verstopte neus •of een etterige afscheiding uit de neus •koorts. Als je deze symptomen herkent, heb je waarschijnlijk kaakontsteking. Het is inderdaad verstandig om even langs te gaan bij de huisarts. Als dit zo het geval is, is het verstandig om vitamine- en mineraalrijk voedsel te eten. Kruidenthee helpt, de huisarts geeft hier natuurlijk ook nog meer advies over.

Ik heb wekenlang met veel pijn in mijn nek gelopen. Van Fisio ging het niet over. Tot dat deze mij doorstuurde om foto's te maken. Uitslag kaakontsteking. Geholpen in het ziekenhuis en nooit geen nekpijn meer gehad. Zo zie je dat het heel verschillend kan zijn. Gewoon de huisarts vragen voor een evt door sturing.

Heb je al aan de bof gedacht? Vooral bij studenten komt dit weer regelmatig voor.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100