Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

hoe weet ik nou of ik wormen heb?

Ik heb al een paar dagen last van mijn maag. Ik eet erg weinig (ben +/-2kg afgevallen) .Ben van tijd tot tijd erg winderig. En in mijn ontlasting zitten kleine (erg dunne) slierten die NIET bewegen.
Zijn dit wormen of iets anders.

Toegevoegd na 39 seconden:
maar ik eet weinig en krijg al na 30 min ongeveer weer honger . Dan eet ik meestal een koekje of iets dergelijks

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat hoef je niet zeker te weten, bij de drogist haal je voor een paar euro een doosje en je neemt 1 pil en over 2 wk neem je er nog één. Klaar. De kans dat jouw maagproblemen, weinig eten, honger hebben en winderigheid te maken hebben met wormpjes is overigens maar klein. Je zult denken aan een lintworm met die hongerigheid maar daar krijg je geen dunnen sliertjes van. Bij wormpjes past een enorme jeuk, vooral 's nachts en die soorten wormpjes geven geen echte andere klachten. Als je denkt dat die sliertjes wormpjes zijn en je hebt jeuk kun je die tabletten kopen. Die andere klachten hebben hier niets mee te maken, als je je zorgen maakt maak je daarvoor een afspraak bij de huisarts.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100