Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe krijg ik mijn opgezette voeten weer slank?

Het hele jaar door heb ik vaak opgezette voeten, hoe is dit te verhelpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Meer water drinken en minder zout gebruiken. 's Avonds je benen op een verhoging leggen. Draag je hoge hakken dan kan je daar beter mee stoppen. Maar het kan ook aan je bloedsomloop liggen. Dat kan alleen een arts beoordelen. Mogelijk dat je dan het beste steunkousen kunt gaan dragen. Toegevoegd na 2 minuten: Nu ik je vorige vraag zie wil ik er echt op aandringen om je huisarts te bezoeken. Want een jonge vrouw kan al die klachten niet zomaar hebben, daar moet een oorzaak voor zijn die misschien verholpen kan worden.

Ik weet toevallig dat mijn moeder hier ook een tijd last van heeft gehad, en zij had toen een tip van de huisarts gekregen dat ze selderij moest eten en dat ze het in een voetenbadje moest doen. dit hielp echter wel, zij heeft hier nu geen last meer van. toch zou ik voor de zekerheid even langs de huisarts gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100