Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

wat kan dat zijn die onderhuidse bultjes?

Mijn ene zus heeft al een jaar allemaal onderhuidse bultjes over het hele lichaam. Ze zijn van enkele milimeter tot 1 centimeter en je ziet niets aan de buitenkant. Ze is doorverwezen door de huisarts en alles is onderzocht. Niemand weet wat er aan de hand is. Ze kan ze bewegen en het doet pijn als ze er op drukt. Ze kan amper 500 meter lopen en ze is al moe. Ze weet zich geen raad, omdat men er maar niet achter komt wat het is. Nu denkt ze zelf dat het komt door haar tanden die onder de kronen zitten. En wil ze alles laten trekken en dan maar een kunstgebit. Maar stel dat het dat niet is. (dat denk ik dan als zus zijnde) Ik dacht dat het galbultjes waren, maar die zie je aan de buitenkant en bij haar zie je niets enkel voel je ze wel.

Heeft iemand hier toevallig wel eens meer van gehoord? Ik dacht ik kan het altijd voorleggen aan goeie vraag. Misschien komt dit heel zelden voor en weet toevallig iemand van goeie vraag een persoon die dat ook heeft of heeft gehad en wat het dan is?

Gonna

Weet jij het antwoord?

/2500

Ben je ook bij een chirurg geweest? Ik heb namelijk ook zoiets gehad en dat bleken talgkliertjes en vetbultjes te zijn! Had er ook last van! Ze hebben ze toen operatief verwijderd! Hoop dat je er wat aan hebt! Sterkte!