Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Plaatselijk verdoofd gevoel in bovenbeen, wat is het?

Hi,
Sinds plusminus 24 uur geleden heb ik een verdoofd gevoel (geen gevoel) in de zijkant van mijn linker bovenbeen.
Geen pijn, geen jeuk, alleen het verdoofde gevoel.
Met googelen kom ik alleen op Guillian-Barre Syndroom, maar dan zou ik ook pijn of jeuk moeten hebben.

Momenteel gebruik ik Daktarin voor een liesschimmelinfectie en ik draag vrij strakke broeken. Gewoon wat info on the side, mocht het er iets mee te maken hebben.

Wat kan het zijn? Of is het niks, gaat het vanzelf weer over? Too soon to tell?

Ik wil wel naar de huisarts, maar ivm drukte kan dat vrijdag pas.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als de daktarin aan dezelfde been gebruikt word zou dit zeker wel ermee te maken kunnen hebben.een bijwerking,heb je de bijsluiter doorgelezen? Je kan ook contact opnemen met de apotheek en vragen of dit een bijwerking kan zijn. Blijft het bestaan enige dagen na stoppen met daktarin dan lijkt me een huisarts bezoek niet overbodig.

Hoewel een skinny jeans erg trendy is, loop je er best niet voortdurend mee rond. Uit Canadees onderzoek blijkt namelijk dat strakke broeken het risico op de meralgia paresthetica-aandoening verhoogt, waarbij er een letsel is aan de zenuw die van dijbeen naar wervelkolom loopt. Dat zorgt voor een tintelend, verdoofd of brandend gevoel aan de zijkant van het dijbeen.