Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb hele erge jeuk over mijn hele lichaam die je niet ziet, wat is dit?

De jeuk kwam plotseling opzetten. Ik heb niets anders dan normaal gedaan. geen nieuwe kleding, shampoo. ik gebruik geen medicijnen.
Wie helpt mij verder?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kan liggen aan je douche-gebruik. Ik ken althans iemand die ditzelfde probleem had. Als uitslag kreeg hij te horen dat hij te lang en te heet doucht. Kreeg en zalfje van de dokter. Kortom, als ik jou was gewoon langs de dokter gaan voor deskundig advies. gr

Gebruik je ook bodylotion? Je huid droogt heel erg uit in de winter en een verzorgende bodylotion houdt de huid soepel en je hebt geen last meer van jeuk.

Bij wat het niet is staat nog niet: nieuw wasmiddel. Als je nu kleding aanhebt die pas gewassen is met een ander wasmiddel, dan kan dat de oorzaak zijn.

Soms kan jeuk te maken hebben met je bloed toevoer, maar je hebt het over je hele lichaam dat is wel apart. Je kan ook jeuk krijgen als je van een koude omgeving naar een warme omgeving gaat. Als het zo blijft zou ik naar de dokter gaan.

Als je op eens jeuk over je hele lichaam krijgt,is het meestal nervositeit. Misschien ben je een beetje gespannen?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100