Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Al 2/3 jaar rugpijn en kom er niet vanaf weet iemand iets?

Ik heb al 2/3 jaar rugpijn, en ben zelf 16 jaar, ik heb er altijd last van want ik voel altijd wel iets in me rug maar het is ook vaak heel erg bijv. als ik al zit gewoon. Ik werk zelf als vakkenvuller maar daar heb ik alle benodigdheden om niet zwaar te hoeven tillen en je krijgt ook alle til manieren uitgelegd wat goed is. Maar ik word er helemaal gek van ik kan met fitnis niet meedoen op school maar normaal gym met rennen wel. Er is geen geld voor fysio dus zijn er manieren om het gewoon vol te houden door wat oefeningen?

Weet jij het antwoord?

/2500

ten eerste probeer erg te letten op wanneer je de pijn krijgt. Want het kan heel goed zo zijn dat je je rug net verkeerd beweegt. Ik zou eerst naar de huisarts gaan die kan eventueel je doorsturen naar een specefieke arts die misschien foto 's zal nemen . dan kun je na dit zien wat er aan de hand is . Ik weet niks van je prive situatie maar ik denk dat de fysio altijd een aantaal keer wordt vergoed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100