Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Waarom kan ik het verschil tussen moe zijn en dorst hebben moeilijk herkennen?

Al sins ik mij kan herineren, kan ik me heel vaak het verschil tussen moe zijn en dorst heel moeilijk herkennen. Dat ik een glas water inschenk omdat ik het gevoel heb te vergaan van de dorst en na een slok zoiets heb van, o, dan ben ik gewoon moe. En andersom, dat ik in bed ga liggen met het gevoel elk moment in slaap te vallen, en op een gegeven moment heb ik dan door dat ik niet moe ben, maar ontzettende dorst heb.

Ik heb het niet altijd hoor! Soms ben ik gewoon echt moe als of heb ik echt dorst maar het ik kan het altijd erg moeilijk herkennen al sins ik mij kan herineren........

Niemand heeft dit ooit kunnen verklaren, en niemand herkende het en vonden het eigenlijk maar vaag/raar....

Totdat ik iemand tegen kwam die me vertelde dat dat bij diabetes zou kunnen horen......


Ik waag de gok erop....

Weet iemand hier wat dit zou kunnnen zijn en waar het mee te maken heeft?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je schrijft, dat niemand het ooit heeft kunnen verklaren: dan neem ik aan, dat je bij artsen bent geweest om je te laten onderzoeken en dat er verder niets uit die onderzoeken naar voren is gekomen. Extreme dorst hoort bij onbehandelde diabetes en grote moeheid ook. De enige manier om erachter te komen of je diabetes hebt is onderzoek te laten doen door je huisarts. Dat is met een simpele test te bekijken, en dan weet je zeker of je wel of geen diabetes hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100