Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Plots pijn in de linkerzijde van mijn onderrug, trekt naar mijn heup, wat kan dat zijn?

Sinds gisterenavond heb ik plots pijn in de linkerzijde van mijn onderrug. Het was zo erg dat ik niet meer recht kon uit mijn bed.
terwijl het enige wat ik gisteren gedaan had is de vensters van mijn achterdeur gepoetst (was wel vrij zwaar werk door verfresten e.d. die de vorige eigenaar erop had laten zitten). Maar niet echt fysiek zwaar dus. Toen ik met het werk stopte, begon de pijn al op te zetten. Ik heb me toen een bad genomen, maar dat hielp niet. Ingesmeerd met tijgerbalsem, geen effect. Twee ibuprofen genomen, ook geen effect.
Deze ochtend was het veel beter, maar nu schiet het er weer in. Wat kan dat zijn? Moet ik rusten of juist verder bewegen om de spieren warm te houden of zoiets?

Toegevoegd na 3 minuten:
de pijn is het ergst aan de linkerzijde van mijn staartbeen, in die spier daarboven en aan mijn heupspieren. mijn staartbeen zelf doet geen pijn. Als ik op de zere plek duw trekt het helemaal naar voren naar mijn lies.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het klinkt als overbelasting van je spieren door een constante beweging op 1 plek. Ik zou rust houden en een houding (liggen?) aannemen waarin je geen pijn ervaart om het gebied zo tot rust te laten komen.( Na vanacht ervaarde je al dat je veel minder last had.) En dan na een uurtje een stukje gaan wandelen en zo afwisselen steeds. Kijk wat er dan gebeurt als er niets veranderd toch even naar de huisarts. Sterkte.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100