Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Morgen een klein ingreepje, is het verstandig om al met paracetamol te beginnen?

Paracetamol werkt bij mij altijd langzaam. Duurd een tijd voordat het werkt.
Is het verstandig om een spiegel op te bouwen?
Na de ingreep(door dermatoloog) 5 tot 7 dg paracetamol slikken 3x daags 1000mg..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, dat is een goede optie. Denk wel even hieraan: als het een ingreep is onder narcose, moet je nuchter blijven. Medicatie innemen met weinig water is vaak niet zo'n probleem, maar de anesthesist moet dit wel weten. Beter is het om dan een zetpil te gebruiken, wat in het ziekenhuis ook eigenlijk min of meer standaard gebeurt bij veel ingrepen. Dat is juist om deze reden, namelijk dat de pijnstilling ná de ingreep beter werkt als je al wat eerder begint met het opbouwen van de spiegel.

Ik denk dat het beter is om morgen zo'n 2 uur van te voren met paracetamol te beginnen en vlak voor de behandeling,des te groter de kans dat je er baat bij hebt. Vandaag al beginnen lijkt met niet zo verstandig omdat je lichaam er dan al aan gewend is en het mogelijk nog morgen dan nog langer duurt voordat het werkt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100