Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

lichte pijn bij het plassen

Ik ben een 19 jarige man, sinds 2 dagen heb ik lichte pijn tijdens het plassen, ik heb geen seks gehad das dit maakt het lastig voor mij om uit te zoeken wat het is.

Wat is er aan de hand?

Extra info over de verschijnselen:
Er komt wel vreemd (pus?) uit mijn zaakje, gister was het nog geel, vandaag was het doorzichtig (geen idee of dat wat uitmaakt.) En het pijn is wat minder dan gisteren

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Lastig om met zekerheid te zeggen, maar als er afscheiding uit de penis komt denk je toch vooral aan een ontsteking van de urinebuis. In de praktijk is dat zo goed als synoniem aan SOA. SOA's verlopen soms een hele tijd zonder symptomen. Dat je niet recent seks hebt gehad sluit dit dus niet uit; tenzij je nooit seks hebt gehad natuurlijk. Er bestaan nog andere, zeldzamere, ontstekingen van de urinebuis, allemaal behoeven ze behandeling van een arts. Een blaasontsteking geeft géén afscheiding uit de penis.

Ik ben geen arts, maar het eerste waar ik aan denk is een Blaasontsteking. http://www.thuisarts.nl/blaasontsteking/ik-heb-blaasontsteking-man

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100