Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Last van vermoeidheid, haaruitval, trillen en darmen, wat kan dit zijn?

Vermoeidheid en haaruitval heb ik nu enkele jaren, darmklachten sinds een paar maanden maar gaat iets beter na het krijgen van medicijnen (Omeprazol) en ben ik heel trillerig sinds ongeveer een week. Ik tril niet als ik gewoon rustig zit of lig maar wel als er spanning staat op mijn spieren of beweeg. Op internet lees ik dat dit allemaal de symptomen kunnen zijn van ernstige ziektes zoals MS, Parkinson, Chronisch Vermoeidheids Syndroom of de ziekte van Lyme. Ik maak mezelf ernstig zorgen.

Zelf dacht ik altijd dat het misschien verband kon houden met mijn leefwijze aangezien ik een Wajong uitkering heb wegens psychologische klachten en weinig beweeg, veel achter de computer zit, ongezond en ongevarieerd eet en ook laat naar bed ga en veel uitslaap.

Toegevoegd na 19 uur:
Ben net naar de huisarts geweest, deze zegt zal wel stress zijn, en heeft mij bloed laten afnemen voor cortisol en testosteron.

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100