Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb zo een belangrijke afspraak, maar ik voel me niet lekker. Wat te doen om mezelf beter te voelen?

Ik kan die afspraak niet meer afzeggen.
Paracetamol al ingenomen.
Misselijkheid en zwaar hoofd.

Weet jij het antwoord?

/2500

verder niets (afgezien van je niet te druk maken) geef aan dat je je niet lekker voelt, maar het gesprek niet wou verzetten gezien het belang ervan. waarschijnlijk waardeert men het, want het zegt m.i. iets over je doorzettingsvermogen. vergeet geen notities te maken omdat je door het beroerde gevoel wellicht minder goed de informatie kan onthouden. succes en beterschap!

Stressverschijnselen verergeren een eventueel mottig gevoel. Probeer jezelf op iets leuks te concentreren (dat gesprek zou leuk moeten zijn: het gaat je iets opleveren toch?) Als je je erg zenuwachtig maakt denk aan worst case scenarios: wat kan er nu eenmaal gebeuren? En is dat wel zo erg? Of valt het wel mee? En dan? Gewoon verder leven toch? Dus eigenlijk valt het wel mee.

Platte cola helpt bij mij wel eens tegen de misselijkheid. Je moet dan gewoon een theelepel suiker bij de cola doen, zodat de prik eruit gaat. Succes en niet te druk maken!

meld bij het begin van het gesprek dat je niet niet goed voelt maar dat je deze belangrijke afspraak daarvoor niet wilde afzeggen en maak notities tijdens het gesprek. en noteer vooraf wat je vragen zijn, je kunt je dan beter concentreren. succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100