Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Had ik vorige week een zonnesteek? zo ja: Kan het zijn dat ik daar nu (een week later) nog verschijnselen van heb? (zie uitleg)

Vorige week tussen 12 en 4 in de zon gezeten ongeveer 3 uur, ik ben flink verbrand, Snachts werd ik heel misselijk, beroert, duizelig, hoofdpijn, smiddags bij het zonnebaden geen last gehad, wel na die tijd, maar het werd snachts erger. 2 keer heel naar wakker geworden, met overgeef neigingen, Heb ik een zonnesteek gehad? vorige week woensdag. en zo ja: Kan het zijn dat ik daar nu nog verschijnselen van heb? (een week later)
omdat ik de laatste tijd, (deze week) er niet bij ben met mijn hoofd, niet volledig, en omdat ik steeds duizelig nog ben.

ter informatie: ik word nooit bruin, en verbrand bijna nooit.
Ik heb wel iets overgewicht.

Toegevoegd na 2 minuten:
Ik weet zo niet meer of ik koorts had, het was wel heel warm snachts, dus ik dacht dat ik het daardoor warm had, maar misschien had ik ook wel koorts, dat weet ik alleen niet meer.

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100