Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Mijn voet was vrijdag gehecht kan ik dan morgen ( maandag )nog een hindernisparcour doen ?

Mijn voet was vrijdag gehecht omdat mijn voeten in de spaken van mijn fiets zijn gekomen, de pezen waren net niet geraakt. Mijn vraag is nu morgen heb ik sportdag en ik doe hindernisparcour het is al betaald, dus het jammer zijn dat al mijn geld weg zou gaan voor niets. Kan ik nog deelnemen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het lijkt me verstandiger om nog even rustig aan doen, en waarschijnlijk zul je dat ook wel aan je lichaam merken als je toch probeert dat parcours af te leggen. Mijn advies: meld je aan als scheidrechter of iets dergelijks en blijf rustig zitten met je voet zoveel mogelijk hoog. Als ze (school, vereniging?) trouwens zien dat je een serieuze blessure hebt (ik neem aan dat het verbonden is) zullen ze er hopelijk geen probleem van maken om je betaalde geld terug te geven. Beterschap in ieder geval! Toegevoegd na 1 minuut: Sorry voor de typfout, ik zie dat ik in de eerste zin het woordje "te" vergeten ben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100