Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Mijn lip is sinds vanochtend opgezwollen, wat kan dit zijn? (Lees beschrijving)

Ik had al een paar weken last van scheurmond, in mijn mondhoeken. Gisteren avond had ik vaseline in mijn mondhoeken en op mijn lippen zelf gesmeerd. Toen ik vanochtend wakker werd deden mijn lippen erg pijn! Verder heb ik geen last van mijn tandvlees of tanden. M'n lippen smaken nu ook een beetje naar bloed, en ze plakken. Iemand een idee wat dit is? En wat ik er aan kan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Komt door die vaseline, blijf gewoon van je lippen en denk er niet meer aan. Binnen hier en een week zie je er niets meer van. Toen de mensen vroeger gesprongen lippen hadden, deden ze er ook geen brol op. Laat je lichaam zelf zijn gang!

Bronnen:
mijn gezond verstand

het kan zeker komen door de vaseline.. vaseline sluit als het ware de boel af, smeer maar eens wat op je hand en da dan met je hand onder het water, er komt geen druppel door.. beter is het om labello op je mondhoekjes te smeren of calendula creme .. probeer het eerst met bovengenoemde, mocht het echter toch langer duren, ga dan even langs je huisarts toe..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100