Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb 2 uur geleden een klap op m'n oor gekregen. Mijn trommelvlies doet nog steeds pijn. Hoe kan ik dit verhelpen?

Ik heb 2 uur geleden een klap op m'n oor gekregen. Mijn trommelvlies doet nog steeds pijn. Hoe kan ik dit verhelpen? Ik heb al water in mijn oor gedruppelt, maar het heeft niet geholpen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou altijd even langs de huisarts gaan. Als je gehoor beschadigd is komt dit nooit meer goed!

Je moet natuurlijk altijd bij pijn naar de dokter gaan. Wat soms bij pijn helpt is olie in het oor druppelen, dat verzacht. Advies : ga naar de huisarts/ehbo !

Die er een beetje olie in en dan op je goeie oor gaan liggen en een zakje ijs erop dit koelt en verzacht de pijn als je er morgen nog last van hebt kan je altijd naar de dokter gaan

In ieder geval naar een arts, KNO. Je gehoor blijft als je trommelvlies is gescheurd, geneest namelijk als de huid. Olie kan nooit kwaad, maar wel verwarmen, koud doet het pijn. Niet heet natuurlijk, een lepeltje onder de warme kraan, afdrogen, enkele druppels olie erin, wordt dan vanzelf warm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100