Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

hele lichaam tintelt door griep?

vanmorgen voelde ik me niet zo goed, opgestaan met buikpijn en braakneigingen, naarmate de dag vorderde is dit erger geworden ik kon vandaag niet naar een dokter gaan...

sinds een paar uur heb ik tintelingen over mijn hele lichaam, alsof er duizenden mieren door me heen lopen zo een verdoofd gevoel.

Zou het iets te maken hebben met dat ik nog niks heb kunnen eten en mijn suikerspiegel misschien laag is?

Kunnen jullie mij helpen want ik vindt dit heel eng! en het gaat maar niet over! Ik begin echt te panikeren nu!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het kan met jouw suikerspiegel te maken hebben maar het kan ook iets anders zijn. Mij lijkt het veel verstandiger de huisarts in te schakelen dan hier op deze site een vraag te stellen, zeker als je in paniek bent.

Kun je wel wat vocht binnenhouden? Thee, bouillon of gekookt water? Het is belangrijk om vocht binnen te krijgen. Zonder eten kun je wel een tijdje, zonder vocht niet. Heb je misschien koorts? Dat kan ook een heel vreemd gevoel geven. Als het niet minder wordt, zou ik de huisartsenpost bellen. Je kunt vertellen wat er aan de hand is en zeggen dat je je zorgen maakt. Misschien kun je langskomen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100