Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

als je allergisch bent voor katten en je er een neemt, kan je dan over de allergie heen groeien?

ik ben allergisch voor katten, maar ik dacht als we een kat nemen groei ik misschien wel over de allergie heen, kan dat??

Toegevoegd na 15 minuten:
ik zou heel graag een kat willen hebben, maar ik ben er allergisch voor. ik dacht, als we een kat nemen, dat ik dan misschien wel over mijn allergieën heen groei, en dan kan ik de kat houden, kan dat??

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt er overheen groeien,maar zekerheid heb je niet en wat doe je dan met de kat?

Ja het is goed mogelijk dat je er overheen groeit... Heb je ook andere allergieen gehad waar je overheen gegroeit bent??? Dat is vaak een goede indicatie... Zo ja... Neem een kitten... Was na elk contact met de kat je handen.. En hou antihistAmine bij de hand... Je kan altijd vragen of je een kat kan lenen van een kennis om te oefenen...

Ja dat kan. Mijn dochter kon ook niet tegen katten toen ze klein was nu hebben wij er 3. waar ze wel voor moet opletten is zorgen de ze niet gekrabd wordt want dan wordt de huid rood en dik. Het niezen is verbeterd met Avamys.

dit kan aan de leeftijd liggen, van 1 tot 30 jaar zou je erover heen moeten groeien, vanaf 31 jaar kan het langer duren

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100