Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

heb ik nu migraine of niet

ik heb in het verleden wel is migraine gehad met medicijnen innemen ging het over maar de afgelopen weken heb ik soms barstende hoofdpijn misselijk en alles doet pijn en is moe is dit weer migraine of wat anders

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat KAN migraine zijn. Het kan ook een lichte griepinfectie zijn. Als het vaker voorkomt dan kan je eea met de huisarts bespreken.

Ik kan vanaf hier niet bepalen als jij migrene heb maar de klachten zijn wel klachten die veel bij micrene. Ga anders naar je huisarts die kan het veel beter bepalen en evt meducijnen geven.

Migraine is een telkens terugkerende, bonzende, intense pijn die meestal aan één kant van het hoofd optreedt. De migraineaanval begint plotseling en gaat soms gepaard met misselijkheid en overgeven. Licht en geluid worden vaak slecht verdragen. Je kunt ook last hebben van spanningshoofdpijn, of van hoofdpijn veroorzaakt door hormoonschommeling (als je vrouw bent). Het is handig om bij te houden wanneer je hoofdpijn hebt maar ik zou in ieder geval naar je huisarts gaan. Hier vind je info over hoofdpijn: http://www.hoofdpijn.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100