Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Helpt mosterd echt tegen spoelwormen ? En binnen hoelang zijn ze dan weg ?

Als je elke dag minimaal 2 theelepels mosterd gebruikt.

Toegevoegd na 1 minuut:
Ik bedoel aarsmaden

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
1.1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (4)

Nee. Het enige dat helpt tegen aarsmade is knoflook, dat zit ook in de medicatie tegen aarsmade die je bij de apotheek haalt. Echter moet je van knoflook wel heel veel eten wil je beschermd zijn tegen aarsmade.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Nee dat werkt niet hoor. Het enige wat echt helpt zijn pillen van de huisarts. Deze werken al binnen een paar dagen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Tegen aarsmaden / zandbakworpmjes kun je het beste een eenvoudige wormenkuur nemen. Je kunt daar voor naar de huisarts, maar dat hoeft niet ' de hele kuur (ook zonder recept verkrijgbaar voor minder dan twee euro) bestaat maar uit twee pilletjes. Een potje goede mosterd is duurder.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Bij de drogist zijn tabletjes en een drankje verkrijgbaar. Hier zit de werkzame stof mebendazol in. Dit is een wormenkuur en zal je beter van de aarsmaden afhelpen. Of het met mosterd kan is me niet bekend maar die tabletjes kosten niet veel. Je neemt er vandaag een en over 2 weken een en dan ben je er vanaf. Je hoeft je er ook niet voor te schamen want bij de drogist verkopen we ze dagelijks. Het is juist beter om er iets aan te doen voordat je iemand anders ermee besmet.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding