Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik vraag me af waarom patiënten met een hernia vooral klachten hebben ´s nachts en wanneer ze lang in dezelfde houding hebben gezeten. ?

Kan iemand mij dit anatomisch-fysiologisch verklaren?
En is het normaal wanneer je na een operatie nog steeds dezelfde klachten hebt (en misg wel erger) en wat voor oefeningen mag je doen of moet je dan naar de huisarts?

Weet jij het antwoord?

/2500

Allereerst naar de huis arts, die zal je door verwijzen naar de fysio, De pijn wordt erger als je lang in de zelfde houding zit of ligt, dat is normaal.. Maar wat niet normaal is dat je na een operatie nog steeds last heb(of nog meer). dat hoort niet hoor Misschien zal het verbeteren als je oefeningen van fysio krijgt, maar heb je die dan niet gehad?

Als je geopereerd bent zou je na al die tijd geen last meer moeten hebben. Dus ga naar je huisarts misschien is er nog iets mis. Je wordt juist geopereerd om geen last meer te hebben wel moet je je aan de regels houden na de operatie maar dat is je wel uitgelegd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100