Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

wat is dat tussen me binnenste en buitense schaam lippen ?

Ik heb weleens last van van een soort substansie tussen me binnenste en buitense schaaplippen weet iemand wat dat is en hoe ik er vanaf kom? Ik schaam me er erg voor

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarschijnlijk is het de "eisprong" dus het eitje wat je lichaam verlaat als het niet bevrucht wordt. Ziet eruit als dik slijm. Dat heeft iedere vrouw elke maand (als ze niet zwanger is) Soms merk je het niet en de andere keer is het heel duidelijk. Toegevoegd na 12 uur: Ja, ik had inderdaad niet aan de binnenste en buitenste schaamlippen gedacht , wat ik bedoel was uit de vagina. Het is bij mij wel zo dat ik precies tussen de menstruaties in .. witkleverig slijm heb (zeg 2 vingerhoedjes)..dat strookte wat ik een keer op de MAVO had gehoord, dat dat het vrijgekomen eitje was. Nu zijn jullie erg in de meerderheid, dus ik leg me dr gewoon bij neer hoor, dat jullie waarschijnlijk gelijk hebben :-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100