Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

ben in okt door vlieg gestoken, since grote rode plek binnenkant van arm. Zwelt en snachts jeukt. Geen blaasjes maar ben bang. wat is het?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien zit de angel er nog in. Doe er een doek met azijn op en bel naar huisartsenpost of je even kunt komen.En anders morgen naar huisarts.

Het is sterk aan te raden de beet van een daas (steekvlieg) te deppen met bijvoorbeeld azijn. Dat helpt tegen de zwelling en de jeuk. Bij een dazenbeet bestaat het gevaar van bacteriële infecties. Zo’n infectie kan leiden tot onderhuidse ontstekingen. Hierdoor kun je grote rode vlekken op je huid krijgen. Gelukkig is een bacteriële infectie goed te bestrijden met antibiotica en ontstekingsremmers. Ga naar de huisarts voor onderzoek en behandeling.

Bronnen:
http://www.dokterdokter.nl/gezondheid/reiz...

ik denk dat de angel is blijven hangen of het ontstoken aan het worden is ik raad je aan even langs de huisarts te gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100