Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe kom ik van mijn erge hoest af?

Ik hoest de hele tijd maar ik heb geen hoestdrank of iets dergelijks om het te verhelpen. Weet iemand misschien hoe ik in dit weekend mijn hoest kan verminderen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Even een hoestdrankje regelen bij een apotheek die weekenddienst heeft. Of op een station waar vaak wel een Etos open is op zondag en die verkopen ook hoestdrankjes of hoestdempende pilletjes. Het ligt er wel aan wat voor hoest het is. Gaat het om kriebelhoest, rokershoestje, allergische hoest, vastzittende hoest..Daar zullen ze in de apotheek ook naar vragen. Hoest gaat meestal niet al met een dag over. Drink ook lekker thee met honing en koop meteen wat zoute dropjes.

langs de weekend dokter gaan en vragen of je een recept voor codeïne kunt krijgen. codeine onderdrukt de hoestprikkel en geeft je lichaam de kans om weer te herstellen.

Voor het slapen citrosan drinken en een bodempje wiskey, dan slaap je goed en binnen 2 dagen is het stukken minder. Daar kan geen hoestdrank tegen op

Als het vaste hoest is, lekker zo laten of naar de dokter. Als het kriebelhoest is, dan helpt een rode fles Natterman bronchicum extra sterk wel goed. Of eerst noscapine tabletjes, maar dat is per persoon verschillend. Als je het gaat vragen bij de drogist zelf, kan ook, maar vaak geven ze je zomaar wat omdat ze het gewoon niet weten, is mijn ervaring dan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100