Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Heeft het nut om na een week buikgriep Yakult te gaan drinken, voor een week?

Of bevorder ik dan alleen de economie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

gebruik geen fratsen als Yakult maar neem dagelijks wat biogarde. Biogarde is een simpel product voor herstel van een goede darmwerking, naast gezonde voeding. gewoon even een weekje min. 2 l. drinken en gezond eten. Sta versteld van hoe je opknapt! En na dit weekje ga je ermee door natuurlijk, waarom zou je deze gewoonte inruilen voor ongezond eten? Herstel kost altijd wat tijd, neem dat en wees lief voor jezelf.

Yakult is vooral hele goede marketing. En heel duur voor wat je krijgt. Je kan echt ook gewoon yoghurt eten. En gewoon licht en gevarieerd. Je buik hersteld vanzelf. In Yakult zit maar een soort bacterie terwijl je er een heleboel verschillende nodig hebt. En anders even naar de dokter. Beterschap!

Yakult geeft het zelf aan: "Luister naar uw darmen." Pas bij een luide winderigheid heeft yakult effect. In jou geval vermoed ik enkel dat het de economie ligt zal stimuleren als je het gaat gebruiken.

Heb je last van je darmen, bvb een buikgriepvirus, dan kan het helpen om gedurende een bepaalde periode Yakult te gebruiken. Probiotica kunnen dan helpen om je darmen weer beter te laten functioneren. Wanneer je darmklachten voorbij zijn, kun je weer stoppen met het gebruik van Yakult. Voor mensen die geen last hebben van hun darmen voegt het gebruik van deze, relatief dure, yoghurtdrankjes niets toe en is het weggegooid geld.

Bronnen:
http://www.grabbits.nl/index.php?artikel/h...

Je spijsvertering is erop ingericht om alle bacteriën die je binnenkrijgt te doden (o.a. met maagzuur) dus inclusief die in Yakult. Je bevordert alleen dus de economie.

yakult is de grootste onzin. vaak genoeg bewezen. gewoon goed en gezond eten daar kan geen zogenaamd goed voor de darmen/weerstand drankje tegenop

Gewone yoghurt bevat wel melkzuurbacteriën maar die kunnen meestal het maagzuur niet overleven. Van de melkzuurbacteriën die in Yakult zitten, is wetenschappelijk aangetoond (o.a. door TNO) dat ze wel het maagzuur kunnen overleven en actief in de darmen aankomen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100