Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wie heeft goede ervaringen met een goede KNO arts (particulier) waarmee ik zonder afspraak mijn gehoor kan laten nakijken en evt. kan laten opereren?

Toegevoegd na 3 minuten:
Vooral professioneel natuurlijk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij beter horen kan je zo terecht om je gehoor te laten testen (gratis), ik werd er zelf door de huisarts na toe gestuurd omdat zij betere apparatuur hadden dan de huisarts zelf. Als ik jou was zou ik daar eerst heen gaan en dan kijken wat verder te doen met de uitslag in overleg met de huisarts. Misschien is er een andere mogelijkheid dan opereren.

je kunt geen KNO arts bezoeken zonder afspraak. Je zult altijd een afspraak moeten maken. Deze artsen hebben het druk en kunnen niet zo maar patiënten binnen laten omdat ze voor de deur staan.

Ga b.v. naar Schoonenberg hoorcomfort. Je krijgt daar een correcte uitdraai van de mankementen in het gehoor. Met die uitdraai ga je naar je huisarts, die je vervolgens een verwijsbrief naar een goede KNO arts geeft. De Test en het resultaat is gratis. Bij eventueel vervolg wordt je toch terug verwezen naar de audiciën, ook door de KNO-arts, als je een hoorapparaat nodig hebt. Bijvoorbeeld: http://www.gehoortest.nl/?gclid=COyB25-C46sCFQKIDgodIS9Rtg

Als je naar een specialist wilt, heb je per definitie een verwijzing van je huisarts nodig, en ik denk niet dat er artsen zijn die zonder afspraak werken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100