Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

hallo allemaal ik ben sins vorig week zaterdag begonnen met de pil maar ben nu erg veel misselijk kan het komen door de pil???

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, dat komt door de pil. Dat is een bijwerking omdat je lichaam eraan moet wennen. Ik ben door die misselijkheid gestopt met de pil omdat ik er gewoonweg niet meer tegenkon. Ik heb toen de misselijkheid proberen weg te krijgen met iets lichts te eten maar die kwam dan later weer terug. Dus ja. Het duurt ca 3 maanden of zo en dan is het over.

Ja dat is mogelijk. Je kunt last hebben van bijwerkingen, vooral als je net begint met de pil. Misselijkheid, hoofdpijn, humeurigheid, tussentijds bloedverlies en enige gewichtstoename is mogelijk. Meestal gaat dit na enkele maanden weg. Zo niet, neem dan contact op met je huisarts.

Bronnen:
http://www.anticonceptiepil.nl/content/ant...

Op gezondheidsplein kun je gratis je vraag over de pil of andere anticonceptiemiddelen stellen aan een deskundige. Ik denk dat je daar met deze vraag goed terecht kunt.

Bronnen:
http://onlinespreekuur.gezondheidsplein.nl...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100