Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb steeds het gevoel alsof er een haar in mn mond/keel zit terwijl er niks zit, wat kan dit zijn?

Toegevoegd na 8 minuten:
Ik heb geloof ik ook wel dik speeksel...maar zo voelt het niet. het voelt gewoonm echt als een haar. en ik drink me te plekke :p maar het gaat niet weg en normaal gesproken wel....

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien zit er een haartje in je mond van een huisdier, of zoiets, het kan ook zijn dat je gewoon een keelziekte hebt, waardoor je dat gevoel hebt, ik heb het ook soms, vooral als de R in de maand zit

toen ik vroeger wel eens op mijn haar sabelde, kwam het er in een keer uit, alleen dan heel traag (ik kon ze er heel moeilijk eruitkrijgen. (zaten helemaal achterin)

Heb je dit al lang? Het zou kunnen zijn dat je inderdaad een haar hebt ingeslikt en dat die is blijven steken. Als water dan niet helpt zou je iets stoperigers kunnen proberen zodat de haar meegaat. Als je dit allang hebt zou ik toch even naar de huisarts gaan, hij is immers degene die jou het best kan helpen, niet de mensen van GV.

Broodkorst eten! Helpt ook als je een graat in je keel hebt :)

Probeer even iets plakkerigs te eten zoals cake of ontbijtkoek.Haren zijn naar die kunnen zich als een soort splinter in je huid dus ook in je keelholte e.d boren.Als je het vervelende gevoel blijft houden moet je misschien toch even je Huisarts laten kijken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100