Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Is het mogelijk mijn hoofdpijn, duizeligheid, kracht- en energie verlies veroorzaakt zijn door een scooterongeval met veel letsel van 2 jaar geleden?

Ik heb bijna 2 jaar geleden een scooter ongeval gehad, waarbij ik o.a. veel gezichtsletsel opliep. Er werden scans gemaakt van rug, nek en hoofd waar niks op te zien was. Één dag na t ongeluk begon ik wazig te zien, werd duizeliger, geheugenverlies en had ik veel hoofdpijn. Pas na 5 maanden waren deze klachten zo goed als weg, maar na 8 maanden begonnen precies dezelfde klachten terug te komen na een drukke periode. Nu bijna 2 jaar later heb ik in drukke periodes dat mijn klachten terugkomen, alleen begint mijn klachtenpatroon afgelopen half jaar wel meer te veranderen in hoofdpijn, kracht- energie verlies en duizeligheid. De fysio is ervan overtuigd dat de klachten restklachten van het ongeluk zijn, de neuroloog en huisarts geven aan dat mijn klachten waarschijnlijk stressklachten zijn, nadat ik getest ben op lyme, 20 andere bloedtesten en een hart test. (terwijl ik om juist bijna om niks stress) T enige wat ik wil is zo snel mogelijk van de klachten af, zodat ik mijn oude leven weer op kan pakken met weer veel sporten, stappen en leuke dingen doen i.p.v. Vaak uitgeteld zijn van de hoofdpijn en hierdoor veel minder dingen kan doen. Iemand nog tips bij welke specialist ik moet zijn voor verder onderzoek?

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100