Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Kan dit kwaad?

Ik ben een jongen van 13 jaar en heb ee soort ondeehuids bultje bij mijn tepel, mijn moeder zegt dat het allewn maar wwn opgezet kliertje is, kan dit een tumoe ofzo zijn? Ik ben vaak bang/ over bezorgd over zulo soort dingen

Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

'k had precies hetzelfde, ben ermee naar de dokter geweest en die zei inderdaad hetzelfde als wat je moeder zegt. dit krijg je in je groeispurt, en dit hebben niet alleen jij en ik, de meeste jongens hebben dit, of hebben dit gehad. om op je vraag terug te komen: dit kan zeker geen kwaat en het gaat vanzelf weer weg.. gr

Nee dit kan niet kwaad, het zijn de hormonen die opspelen en om naar de dokter te gaan voor dit heeft totaal geen nut, het gaat vanzelf weg.

Waarschijnlijk is het een opgezet kliertje of een vetbultje, maar dat kunnen wij vanaf hier moeilijk beoordelen, dus ik zou je toch adviseren naar de huisarts te gaan, dan ben je gerustgesteld.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100