Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Auto ongeluk, zie beschrijving

Een maand of 1,5 geleden heb ik een auto ongeluk gehad.. Auto geen schade, ik lag wel in de kreukels.. Heb 1,5 week thuis gezeten en heb nu echt nog veel last van m'n schouder. ik heb geen gegevens van de daders, doorgereden. Wel heb ik aangifte gedaan bij de politie.

Nu wil mijn baas een 'onderzoek' beginnen om mijn ziektekosten te verhalen.. Is er iets wat ik nog kan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

geen dader bekend,geen verhaal op ziekte kosten. Wat ik wel weet is dat je een en ander kan laten vergoeden ( maar volgens mij alleen materiele schade) via het waarborg fonds, je zal dan wel getuigen nodig hebben die kunnen aangeven dat het ongeluk is veroorzaakt door een motorvoertuig en dader is doorgereden. Voor de rest zoveel mogelijk info verzamelen omtrend de dader....bijv. advertenties plaatsen op een site als marktplaats ( advies en oproepen) met daarin alle info,kleur auto ,merk en type,plaats waar het gebeurd is, mogelijk heeft auto ook schade,en kan je schade herstel bedrijven bellen met de vraag als zich iemand heeft gemeld met deze auto Sterkte door een autongeluk is mijn leven zo goed als verpest maar gelukkig kon ik de dader wel aansprakelijk stellen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100