Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Piep in oor normaal na griep? Zie uitleg.

Sinds maandag griep, die nu een beetje aan het afzwakken is.

Sinds een dag of 3 een piep in m'n oor, ook is m'n oor erg gevoelig. Bij hard geluid lijkt het alsof er iets trilt van binnen.
Geluiden worden ook vervormt. Geluiden hebben een kleine vertraging, wat er voor zorgt dat ik op een rare manier 'stereo' hoor. Voor mij klinkt het alsof ik de TV van m'n buren via de radiator hoor. Ook als ik mezelf hoor praten, klinkt dit zo.

Als ik een boertje laat, lijkt het net alsof er iets in m'n oor op knappen staat en dat doet dan ook aardig pijn.

Is dit normaal bij griep? Ben namelijk erg verkouden geweest tijdens de griep, en heb zelf het idee dat er iets verstopt is geraakt.

Heb m'n oor al proberen 'schoon' te krijgen met AudiSpray en heb neusdruppels gebruikt, maar geen van beiden helpt.

Wie of wie weet what to do?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien krijg je oorontsteking, ff goed in de gaten houden, dan naar huisarts voor antibiotica-kuur.

Herken ik! Heb ik na een stevige griep eens ook gehad. Ging na een week ineens over. Een na-wee van de griep, zei mijn huisarts.

Dit heeft met de griep te maken,veel gesnotter natuurlijk en dit snot kan door de buis van Eustachius naar je gehoor lopen,achter je trommelvlies krijg je dan wat vocht/snot en dit maakt het rare geluid en pijn. Wordt de pijn erger,vraag aan je huisarts Bacicoline,dit zijn AB druppels die je op moet maken.