Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Kan je iets doen aan overmatig zweten ik ken seneo 5 en dat werkt voor oksels maar..

Er is ook deoleen maar dat werkt niet zo.. Is er ook iets voor geZicht of bestaat dat niet? Heeft iemand tips ? Wat dan ook?!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het klinkt misschien heel lullig maar heb er met de dokter over, het kan namelijk heel goed hormonaal zijn en daar komt bij dat zweten van binnenuit komt. Je kan er opsmeren wat je wilt maar het moet er toch uit. Teveel smeren en deodorant spuiten kan overigens zorgen voor verstopte klieren en dat kan tot kanker leiden. Beter even naar de dokter gaan! En je schamen hoeft al helemaal niet, bedenk je met welke situaties een arts dagelijks te maken heeft!

Botox. Geen grap..

Odorex spray van de Kruidvat! Werkt super! Gebruiken nadat je hebt gedouched en je oksels droog zijn erop spuiten, 3 spuitjes.

Je kan er sinds kort operatief voor behandeld worden. Er worden dan een paar zenuwen ergens onder de oksel door gesneden. Ik weet niet of dat ook helpt voor je gezicht.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100