Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

een vraagje over knie

Ik wilde achterop een fiets springen en voelde iets knakken in mijn knie . Nu doet het zeer voelt het heel stijf en als ik loop lijkt het alsof de onderste helft de ene kant op gaat en de bovenkant de andere kant op. Of alsof me onderbeen knakt heel moeilijk uit te leggen.
Iemand misschien een idee of iemand die dit ook heeft gehad en me kan vertellen wat het is ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je knie is in feite een heel ingewikkeld gewricht, met allerlei botten, draaivlakken, schijven, kapsels, pezen... Het klinkt voor mij als leek alsof er een pees een opdonder heeft gehad. Morgen naar de huisarts als het niet over is, die kan bekijken of het iets is waar je wat aan moet doen of iets dat vanzelf wel over gaat.

Het kan iets te maken hebben met je kruisband of ligament. Er kan een scheurtje in gekomen zijn door een plotselinge draai van de knie. Goed dat je al een afspraak hebt met je huisarts.

ik zou een afspraak bij de dokter gaan maken . En probeer je knie wel te bewegen. als je het niet beweeg dan word het stijf. en dat is niet zo handig. Probeer wel te lopen ! Misschien is je gewricht verschoven ofzoiets dat je dan knak voelt dan kun je het ook weer terug knakken. ik heb zoeits in mijn nek gehad. maar ik weet niet of jij dat hebt. maar probeer wel te bewegen. als het dan niet gaan zou ik naar de dokter/ huisarts gaan. beterschap!

je moet hier echt even mee naar de dokter! ik heb zelf een zware knieblessure gehad, terwijl mn ouders er zeker van waren dat het niks ergs was!!! voor hetzelfde geld is het niets hoor, maar als je knak hoor ik het niet altijd goed. 'zak'je er ook de hele tijd door? als je meer wilt weten mail maar even;) ik heb anderhalf jaar fysio gehad na 2 operaties ik weet nu dus helemaal hoe het zitxd

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100