Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Stel ik me aan als ik hiervoor de huisartsenpost ga bellen?

Ik heb astma en hooikoorts.
En ik heb het al een week benauwd. En vandaag heb ik het echt heel erg benauwd. Ik krijg zo een slecht lucht dat als ik (veel) beweeg ik er duizelig van word.
Ook heb ik al 3keer slijm uitgehoest/spuugt.
Mijn hoofd voelt als een ballon, want alle holtes zijn dicht.
Ik heb mijn astma pompje al 6keer ingenomen vandaag, maar dat lijkt niet te helpen. Als ik diep probeer in te ademen moet ik hoesten en krijg ik het erg heet van binnen.

Ik wil de huisartsenpost bellen, maar ik ben bang dat ik aanstellerig overkom, want ik lig niet op sterven het is gewoon heel erg vervelend....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tja, je kan ook wachten tot je de pijp uit bent, maar dan hoeft er ook absoluut niets meer. Potverd....., nu direct naar die hulppost en laat je helpen, je moet eens kijken (in zijn algemeenheid) wat voor een dom volk daar zit, met de meest stupide klachten (als ik 10 min hardloop wordt ik moe) om er voor te zorgen dat onze ziektekostenpremie volgend jaar weer omhoog kan. Jij hebt een serieus probleem, niet treuzelen (je had er allang moeten zitten)

De huisartsenpost is niet voor als je op sterven ligt, dan bel je 112. Volgens mij is de huisartsenpost in jouw geval een prima idee.

Je hebt gewoon het recht op hulp. Bel de huisartsenpost en leg je probleem uit en vraag of ze je kunnen helpen met medicijnen. Of een aanpassing op je huidige medicijnen

Gewoon bellen! Je hoeft niet op sterven te liggen om hulp te vragen bij de huisartsenpost. Als je het zo benauwd hebt zal je zeker niet aanstellerig overkomen.

Als jij je zo beroerd voelt en je doet er alles voor en niets helpt, dan zou ik het heel normaal vinden dat je hulp wilt hebben en advies. Daar is de huisartsenpost toch voor? Niet eens aan denken dat een ander dat 'aanstellerig'vindt anderen denken zo vaak wat! Ik vind het in elk geval normaal dat je hen belt en met mij zullen de meesten dat wel vinden. Hooikoorts maakt erg benauwd en het is wel belangrijk dat je genoeg zuurstof in je bloed transporteert dus.... Gewoon doen en niet denken aan wat anderen er wel niet van zullen denken!

De huisarts is er om jou te helpen met je lichamelijke klachten. Als jij niet weet wat je hebt of als je het vervelend vind, kun je zeker naar de huisarts gaan.

je moet gewoon bellen! als je je niet goed voelt, is het toch het best om de huisarts te bellen. beter aanstellerig over komen dan je zo slecht voelt.

De huisartsenpost is in het leven geroepen zodat er in het weekend ook een huisarts te bereiken is , normaal zou je hiermee je eigen huisarts bellen maar omdat die niet aanwezig is zou ik zo snel mogelijk de hap bellen sterkte

gewoon bellen naar huisartsenpost daar zijn ze voor anders had je naar de huisarts gebeld als het door de weeks was geweest, sterkte

Nee, je stelt je zeker niet aan; het is een heel vervelend probleem. Los van wat ze je bij de huisartsenpost vertellen, een tip: Drink geen melk meer uit de supermarkt. Dat is slijmvormend, en je heb al veel te veel slijm in je lichaam. Een tweede tip is om elke dag honing te gaan gebruiken. In dien je dit een jaar doet, zul je daarna bij het volgende pollen seizoen merken dat je minder hooikoorts klachten hebt.

Ik zal gewoon de huisartsenpost bellen en als ze moeilijk gaan doen, gewoon langskomen evt met iemand stennis gaan schoppen, gegarandeerd dat je wordt geholpen.

IK zou zeggen gewoon gaan je kan beter het zekere nemen dan het onzekere.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100